top of page
DSC_4954.jpg

THE WORKSHOP

MIA MACOM & MALENE MITTAG

Special Edition

Vi har lyttet til jer og derfor skabt...

en særlig 1 dags bryllupsworkshop for dig, der for alvor ønsker at slå igennem som bryllupsfotograf!

Vi har lyttet til jer med ønsket om en 1 dags bryllupsworkshop, og skabt "THE WORKSHOP - Special Edition" - nemlig en 1 dags workshop fyldt med lækkert next level bryllupscontent!

Hvis du går med drømmen om at få opbygget et portfolio, der sælger dine bryllupsfotograferinger helt af sig selv, eller måske for alvor at slå igennem som bryllupsfotograf, blive skarpere på hvordan du når ud til dine drømmekunder eller hvordan du får et kontinuerligt flow af kunder, så er du landet det helt rigtige sted.

 

Vi giver dig den eneste bryllupsworkshop du behøver for at du for alvor kan kickstarte et nyt univers på et helt nyt niveau, som bryllupsfotograf - uanset om du er nyopstartet eller erfaren fotograf, i forvejen er bryllupsfotograf eller måske ønsker ny inspiration til at skabe bryllupscontent, der til appelerer til dine drømmekunder. 

 • Du ønsker at blive klogere på hvordan du poserer dine brudepar, så du får autentiske billeder, der vækker følelserne og efterlader en WOW effekt
   

 • Du ønsker at få en masse ideer til hvordan du kan skabe ubeskrivelige portrætter hvor som helst, når som helst
   

 • Du drømmer om at skabe et attraktivt portfolio, som naturligt tiltrækker dine drømmekunder
   

 • Du ønsker at blive klogere på hvordan du når ud til dine drømme kunder og konverterer leads til bookinger
   

 • Du ønsker at lære hvordan du kan tilbyde noget helt unikt og ekstra værdi til dine kunder, i form af video til SoMe
   

 • Du vil gerne høre alle guldkornene fra to eksperter, som har gået hele vejen selv

"Dette er muligvis den mest givende signaturworkshop vi til dato har skabt".

Mød dine undervisere

Profilbillede-8232.jpg

MIA MACOM

Mia Macom har for alvor formået at slå igennem som bryllupsfotograf på det danske marked og er pt. en af de førende inden for high-end fotografering. Mia har 10 års erfaring indenfor bryllupsfotografering og har skudt bryllupper og branding for bla. Mascha Vang, Liv Martine, Thomas Evers poulsen, Cathrine Dufour m.f.

Udover bryllupsfotografering arbejder Mia også som Business Mentor for fotografer og har mere en 15 års erfaring med undervisning indenfor salg, salgspsykologi, branding, markedsføring mm.

MALENE MITTAG

Malene Mittag har mere end 200 bryllupper bag sig og har specialiseret sig i at fange følelserne og nerven hos brudeparrene og de mange familier hun har haft foran sit kamera. Malene er for alvor blevet kendt for sin æstetiske sans samt øje for detaljer og følelserne mellem personerne foran kameraet. 

Malene har med sin sans for kvalitet og æstetik formået at få skabt en bæredygtig virksomhed hvor hun kan fokusere på at skabe magi fremfor at jagte kunder.

This is the vibe

Vi går all in på stemning og der bliver virkelig kræset for deltaljerne! Den stemning vi skaber på workshoppen, og især til de to lækre styled shoots, vil være elegant, afslappet, eksklusiv, rørende og autentisk - både i hjertet af København samt i naturen, så du både får lækre urban style billeder samt smukke naturbilleder. Begge type billeder vil styrke dit portfolio enormt, så du bagefter kan booke dine drømmekunder og vise dit bedste arbejde frem.

5 grunde til at deltage;

Hvis du ønsker at stå knivskarpt som bryllupsfotograf, både hvad angår posering, fotografering, æstetik, markedsføring og kundekommunikation - så er du virkelig landet det helt rigtige stedPå en dag fyldt med inspiration og læring, får du vores bedste værktøjer til at gå hele vejen, som vi selv har gjort det, og efter workshoppen vil du kunne;

 1. Opdatere dit portfolio med billeder, der sælger sig selv, fra to vanvittigt lækre Styled Shoots i hjertet af København
   

 2. Mestre hvordan du poserer og får det bedste frem i dine par - tro os- bruden vil elske dig! Vi giver dig altså de hemmelige tricks til hvordan du skaber billeder som bringer tårerne frem i øjnene på dine kunder!
   

 3. Bygge videre på din helt egen markedsføringsplan så du når ud til dine drømmekunder
   

 4. Konvertere dine leads til bookinger med dine drømmekunder
   

 5. Ikke nok med det - du får også tips og tricks til hvordan du kan skabe en vanvittig lækker video til dine sociale medier - herunder indstillinger når du vil skyde video

Vi står klar til at hjælpe dig!

BRYLLUPSFOTOGRAF-1259.jpg

"Don't take advice from someone who didn't go where you're going" 

Ja, du læste helt korrekt! Vi ved begge om nogen hvad der skal til for at nå ud til sine drømmekunder og hvilket portfolio der konverterer leads til bookinger. Vi har nemlig gået hele vejen selv, og skabt virksomheder med en fuldt booket kalender år efter år. 

Som bryllupsfotograf har du brug for bookinger året rundt, og ikke kun fra maj-oktober. Vi viser dig hvordan du markedsfører dig selv, og løbende opdaterer dit portfolio så du kontinuerligt får henvendelser året rundt. 

Vi lover dig, det bliver en game changer! 

Du kan løbende stille alle dine spørgsmål du har til modulernes emner, der er intet der bliver holdt tilbage! Vi glæder os til at dele ud af vores erfaringer og viden. 

Rikke_&_René_Webformat-0382.jpg

Med denne workshop;

... får du vores hemmelighed til hvordan vi opbygger portfolio, kunde kommunikation og interagerer og poserer vores par så du også kan;

 

 • slå igennem som bryllupsfotograf 

 • nå ud til dine drømmekunder

 • fremstå 100% skarpt i dit salg og dine kunders behov

 • opbygge attraktivt portfolio

 • posere dine par med 100% selvtillid i kroppen

 • skabe billeder med wow effekt

 • hæve dine priser

Lyder det for godt til at være sandt? YES!

Er det for godt til at være sandt? SLET IKKE!

Vi vil elske at have dig med på holdet så du kan skabe en attraktiv virksomhed som bryllupsfotograf hvor du skiller dig ud og konverterer leads til bookinger fra dine drømmekunder

Det får du på modulerne;

1

- Succesfuld Markedsføring

På modul 1 bliver det vildt. Vi giver dig nemlig hemmeligheden til at nå ud til dine drømmekunder, og hvordan du konverterer leads til bookinger. Samtidig får du redskaber og metoder til at udvikle en eksklusiv kundekommunikation, så dine kunder føler sig trygge og overbevist om, at du er den helt rigtige fotograf.

 

Vi dykker blandet andet ned i sociale medier - måske et af dine vigtigste værktøjer i din markedsføring! Vi viser dig hvordan du bruger stories, reels og opslag helt rigtigt, så du når ud til dine drømmekunder og de nemt kan finde dig.

2

- Styled Shoot m. posering og video

Sådan poserer du så du får det bedste frem i dine par - tro os- bruden vil elske dig!! Vi vil fokusere på at skabe smukke billeder til dit portfolio hvor følelserne vælter ud af billederne og som bringer tårerne frem i øjnene på dine kunder! Kunsten er at guide dine kunder så de føler sig helt trygge sammen med dig. Vi viser dig hvordan.

 

Udover det får du værktøjer og ideer til at skabe dit eget helt ideelle workflow, som sikrer at du når hele vejen rundt på kort tid! 

 

Vi regner med at du kender dit kamera og kan skyde i "M", men under indstillinger vil vi lære dig hvordan du med de rette indstillinger og ved at bruge naturen, lyset og omgivelserne kan skabe MAGI udover det sædvanlige, og samtidig hvordan du med dit nuværende udstyr kan skabe en lækker video/reel til dine sociale medier. Herunder indstillinger til at skyde video.

 

Vi skal fotografere et smukt, smukt brudepar i hjertet af København i tidligt aftenlys. Her vil du få de vildeste billeder til dit portfolio. Med dette par vil fokus være lækre, elegante og klassiske billeder med den vilde kontrast i det urban og det fine.

 

Udover det skal vi fotografere endnu et lækkert par i en mere afslappet, bohemisk stil med masser af blomster og i skøn natur og forhåbentlig med en smuk solnedgang så vi kan få de smukkeste solnedgangsbilleder med hjem til dit portfolio. Vi kan naturligvis ikke garantere for en solnedgang. 

3

- Feedback, efterbehandling og workflow (online)

På 3. modul får du feedback på nogle af dine billeder fra workshoppen. Udover feedback vil du få tips og tricks til hvordan du kan give de enkelte billeder en vil d WOW effekt i din redigering.

 

Vi viser dig hvordan du kan optimere dit workflow og din efterbehandling efter et bryllup - så du sparer tid og dermed penge. En stor del af din indkomst ligger i tidsbesparing i dit workflow, og vi viser dig metoden til at få mere tid til at fotografere og skabe magi, fremfor at bruge timevis foran computeren på efterbehandling. 

 

Samtidig lærer du hvordan du tager dit portfolio til next level ved at efterbehandle dine billeder så de får en WOW effekt, som vil få dine kunder og følgere til at stoppe op når de scroller igennem din hjemmeside eller sociale medier. 

Den eneste workshop du behøver

Workshoppen er en helt unik mulighed for at tage din bryllupsfotografering til næste niveau. Det er uden tvivl den ultimative bryllupsworkshop - den eneste du behøver for at slå igennem som bryllupsfotograf. Uanset om du er er du er nyopstartet eller erfaren fotograf, vil du helt sikkert få så meget værdi ud af workshoppen.

 

Workshoppen er både for dig, som gerne vil igang med bryllupsfotografering og for dig, som i forvejen er bryllupsfotograf men ønsker at tage din business til næste niveau - eller måske har brug for ny inspiration eller skabe bryllups branding content der til appelerer til dine drømmekunder. 


Hvem er workshoppen ikke for?

 

- Dig, der ikke ønsker ny inspiration og læring om hvordan du kan tage din business til next level

- Dig, der ikke kender dit kamera og ikke kan skyde billeder på nuværende tidspunkt i "M"

- Dig, der ikke ønsker "scroll-stopping" billeder med WOW effekt til dit porfolio

- Dig, der ikke ønsker at vokse som fotograf og inden for markedsføring

BRYLLUPSFOTOGRAF-6587.jpg

Begrænset antal pladser: 15!!!

DSC_4760.jpg

Udover det...

På workshoppen får du ikke kun de bedste tips og tricks af to passionerede fotografer som undervisere, men også to benhårde forretningskvinder som er indstillet på, at give dig;

 • Tips til den helt rigtige branding

 • Avanceret fototeknik 

 • Salgs optimering

 • Redskaber til at skabe billeder med wow effekt

 • Markedføringsideer

 • De helt rigtige poseringsteknikker

BRYLLUPSFOTOGRAF-1761.jpg

Hvad kan du forvente;

En heldags workshop i hjertet af København med fokus på at løfte dig, som bryllupsfotograf, så du for alvor kan slå igennem på det danske marked og nå ud til dine drømmekunder:

 • Heldags workshop med fuld forplejning

 • 3 moduler (modul 3 foregår online)

 • 2 Styled Shoots

 • Workbook

 • Q&A

 • ​Efterfølgende mulighed for tilkøb af 1:1 strategisession med Mia Macom til 899,- DKK + moms (normalpris: 1.400,- DKK)

Hvad får du mere?

DSC_4039_websize.jpg

3 moduler

3 moduler (modul 3 foregår online) - alle med intens undervisning i posering, markedsføring, video og avanceret kundeoplevelse, så du skiller dig ud som fotograf

Rikke_&_René_Webformat-0285.jpg

Styled Shoots

2 super lækre styled shoots. Det ene i en lækker, elegant og ekslusiv stil med et urban look, og det andet i smukke, smukke omgivelser i naturen med et boheme look, blomsterkrans og forhåbentlig solnedgang

BRYLLUPSFOTOGRAF-6971.jpg

Workbook &
Online community

En workbook, som gør det nemmere for dig at udvikle dit helt eget unikke univers. Du får også adgang til et lukket community kun for deltagere, hvor du kan sparre med andre deltage, mødes online samt følge op på workshoppen

Din investering:

Vær hurtig og haps en af de 15 pladser til kun vanvittige 8.000,- dkk + moms (21%). 

BETAL I RATER

Du har mulighed for, at betale i 2 rater, den første med betaling når du booker din plads og 2. rate d. 1. maj. 
Ønsker du, at betale i rater skal du tilmelde dig ved at klikke på knappen herunder. 

DSC_3270_websize.jpg

Nu til alt det praktiske!
Hvor? Hvornår? Hvordan?

Hvornår: 

24. maj 2023
Workshoppen finder sted fra ca. 11:00-21:00 (ca. tider)

Første modul finder sted indendørs i undervisningslokale, og modul 2 finder sted på lokation. 

Hvor: 

København
Workshoppen foregår i København i lækre omgivelser. Undervisningssted bliver annonceret senest 2 uger før workshoppen. 

Hvad er inkluderet?

 • Undervisning

 • 3 moduler (modul 3 foregår online)

 • Mødelokale

 • Undervsiningsmateriale

 • Fuld forplejning (snack, 1 måltid samt vand + te/kaffe/vand i mødelokalet)

 • Alt undervisningsmateriale

 • Online community

Hvad er ikke inkluderet?

 • Transport til og fra København

 • Aftensmad begge dage

 • Overnatning i København

Begrænset antal pladser!

For at sikre en helt eksklusiv og resultatgivende workshop, hvor der er plads til den enkelte samt plads til at alle får mulighed for at stille spørgsmål, få feedback fra både Malene Mittag og Mia Macom og få mulighed for at gå 100% i dybden med alle modulerne, vil der være et begrænset antal pladser på 15. 

BRYLLUPSFOTOGRAF-1056.jpg

Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne vide mere? 

Spørg endelig løs!

bottom of page